kroniskt

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Tacksam

Av Jenni Persson - 23 november 2013 11:55

Sitter vid köksbordet och funderar på allt möjligt och tittar ut genom fönstret. Sambon ligger och vilar med sin yngsta son och jag hör snarkningarna ända hit :-)

Tänkte att jag ska skriva ner allt som jag är tacksam för denna lördag. Det blir så lätt att man bara fokuserar på sådant som man är arg på eller ledsen för så nu blir det bara positiva saker.


- Jag är innerligt tacksam för min sambo som inte bara är min största kärlek utan även min bästa vän.


- Jag är innerligt tacksam för att min son har det bra. Jag är så stolt över honom att han tog sin examen och nu har han fått fast jobb. Jag är väldigt tacksam för att han bor med en underbar tjej och de har det bra tillsammans.


-Jag är innerligt tacksam för min sambos 3 barn. De är 3 underbart fina och omtänksamma människor och de förgyller mitt liv väldigt mycket. 


- Jag är innerligt tacksam för min syster som alltid finns för mig och tvärtom. Finns ingen som har samma tråkiga humor som oss och vi kan skratta i timmar åt ingenting.


- Jag är innerligt tacksam för min pappa och för att vi kan prata om allt och inget. Jag är också tacksam för Gunilla (hans fru) som alltid har ett lyssnande öra om man behöver.


- Jag är innerligt tacksam för min mamma och hennes omtänksamhet. Även Jan (hennes man) som alltid bryr sig om oss.


- Jag är innerligt tacksam för min moster och min kusin. Det finns alltid en stark kärlek från de båda.


- Jag är innerligt tacksam för att jag har fått chansen att börja arbetspröva. Att jag dessutom får göra detta i Ulricehamns församling är en gudagåva. Jag omges dagligen av alla dessa fantastiska människor som alla har ett sådant engagemang och stort hjärta för sina medmänniskor.


- Jag är innerligt tacksam för alla mina fina vänner. Tänk att mina vänner alltid finns ett telefonsamtal bort. Det är något som vi alla måste vårda och vara rädd om.


- Jag är innerligt tacksam för mina svärföräldrar som alltid ställer upp. 


- Jag är innerligt tacksam för min hund Tiger och katten Elvis. Det finns alltid någon som vill krypa upp i knäet och mysa med mig.


- Jag är innerligt tacksam för alla råd och fina stunder som jag fick med min farmor. Det ska jag alltid bära med mig. 


 


Listan kan göras mycket längre men jag nöjer mig med detta för idag. Bara tanken på allt det som jag skrev ner nu gör att det tråkiga och negativa tappar innebörd. Det känns väldigt skönt.

Ha en fin lördag!

 
 
Ingen bild

Lisa

23 november 2013 15:24

Man lär sig att vara tacksam över mycket i våra tragiska liv, men samtidigt våra lyckliga liv!
Kramar till dig vännen!

Jenni Persson

24 november 2013 16:23

Visst är det så. Inget ont som inte för något gott med sig. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenni Persson - 15 januari 2014 18:53

Älskar matlagning när man kan göra allt i en form. Bara att ösa i diverse ingredienser och sedan in i ugnen.   1 kyckling salt o peppar olivolja att steka i 1 dl kalamataoliver 5 vitlöksklyftor 20 salviablad eller fler 2 dl vitt vin ...

Av Jenni Persson - 15 januari 2014 18:28

Jag älskar guacamole. Skulle kunna leva på denna avokadoröra :-) Detta recept är riktigt bra och enkelt.   3 mogna avokados 1 rödlök 1-2 tomater 2-3 msk cream fraiche 2 vitlöksklyftor salt vitpeppar   Mixa avokadon relativt slät. ...

Av Jenni Persson - 15 januari 2014 18:18

Denna chili blev vi bjudna på av svågern och hans sambo i somras. Den bästa chilin som jag någonsin har ätit. Den innehåller mycket ingredienser och den tar lång tid att göra....men tro mig när jag säger att den är mer än värd detta.   8 portione...

Av Jenni Persson - 14 januari 2014 18:13

Detta recept fick min sambo av en kollega. Väldigt mumsigt :-)   4 portioner   600 gr kycklingfilé rapsolja smör 3 st vitlöksklyftor 200 gr parmesanost 3 dl grädde salt, peppar, örtsalt   basmatiris till servering och en salla...

Av Jenni Persson - 14 januari 2014 18:05

Nu har jag (äntligen) kommit på att jag kan göra ett receptregister i denna blogg :-) Bättre sent än aldrig ;-) Detta är kanonbra av två anledningar. Dels kan ni som vill gå in i kategorier och leta efter recept, dels kan jag äntligen minska den enor...

Ovido - Quiz & Flashcards